sobota 21. januára 2017

Biele šaty

Zase som šila šaty na vianočnú  akadémiu, deti mali byť v bielom ... A ja som mala od minulého roka kúpenú látku, kúpila som jeden druh, ale tri farby a minulý rok som šila ružovo čierne šaty .Látka resp.šaty vyšli na 11€ Som zamilovaná do tých oblúčikov...veľmi som chcela také aj pre seba, ale strih v tejto Burde nebol.Vlastne nikdy som ešte nevidela strih mama-dcéra, aké bolo moje prekvapenie, keď som si požičala Burdu od sesternice, lebo už zase šijem... kabát pre Anči... a tam som našla  presne tento strih šiat pre mňa ! Celkom sa čudujem ,že ich nenapadlo spojiť tieto strihy  pre mamu a dcéru do jednej Burdy ! Takže spotreba 1m Burda č. 3/2016
















Krásne tvorenie praje Erika !


4 komentáre:

  1. Erika šaty sú prekrásne. Dakedy aj ja som šila dosť veľa, od plaviek po kožený kabát. Hlavne pre dcéry, nebol taký výber ako teraz v obchode. A raz mi dcera povedala že prečo ona nemôže mať veci z blsaku ako ostatné deti:-). Už som to niekde písala, dúfam že nie tebe:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem Zitka, my sme na tom podobne Anička sa najprv ze sijem pre ňu a keď sa blizila akadémia uz začala vymyslat ze jej sa nepacia 3/4 rukávy ze ons pôjde v letných satach so spagetovymi ramienkami😅 skoro som infarkt dostala..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné šatičky, vypadají dokonale! L.

    OdpovedaťOdstrániť