sobota 2. mája 2015

Solitér

V záhrade /veľmi malej/  som veĺmi túžila po sieti , no trám na zavesenie bol iba jeden a tak záhradníčka dostala  úlohu vymyslieť uchytenie na tej druhej strane..Prišla s nápadom, ktorý ma nesmierne očaril. Suchý strom.
  Som zvedavá či niekto okomentuje tento príspevok , lebo keď som to rozprávala v mojom okolí ,tak tie reakcie neboli také nadšené , ako tá moja , keď mi to záhradníčka povedala :DD  No myslím si , že iba preto, že si to nevedeli predstaviť...  Samozrejme k dokonalosti chýba trávnik, neukážem Vám zatiaľ veľa , ale malé detaily Vám z toho ukážem. Tak sa pozrite na náš nový solitér.







                                                                                                                    Manžel prichytáva strom na závitovú tyč,  tak tancuje dookola..


                                                



Krásne tvorenie praje Erika !

12 komentárov:

  1. To je super napad, my sme mali siet zavesenu tiez na strome aj ked nebol suchy, bol velmi stary a tuto zimu sa vyvratil aj s korenmi zo zeme, takze toto by sa nam hodilo:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasný kus...asi aj trochu závidím..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Erika si veľmi vynaliezavá. Vymyslela si to výborne. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc moc zdravím, je to krásné, my jej měli na dvoře též, jen tedy jako dekoraci pro svou keramiku, ale vydržel pár let. Doporučila bych jej něčím dokonale napustit, aby neshnil a odolal slunečním paprskům je to pak jo papír, aby jste jednoho dne neskončili na zemi.
    Krásné lenošení Zuzka morkusovic

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Možno ťa to prekvapí, ale mám pochopenie pre takéto riešenie. Myslím si, že to bol fantastický nápad:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je to naozaj zaujimave... som zvedava na viac foto ♥ Pekny vikend este Erika. Alexandra

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiež už dávno túžim po hojdacej sieti, jedine kde by sa to dalo uskutočniť, bola višňa a hruška. Višňa žiaľ minulý týždeň počas víchrici "padla", takže už neviem kde by som sieť dala. Páčia sa mi hojdacie siete, na boku s takým háčkovaným okrajom, ale nakoľko neviem háčkovať, tak som rozmýšľala, že na kraj prišijem staré hačkované dečky.
    No ale nie to som chcela. Bála by som si sadnúť do siete, neviem či by ma suchý strom udržal :-) Možno ľahšie kategórie???

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Strom je čerešňa a bol to živy strom klcovala sa zahrada u znameho a tak sa zivy strim odrezal a odkoril moh muz skoro dušu vypusril kM do neho navrtal dieru na zavitovku tak dufam ze tak skoro ho nevyvalí :D napušťať by som ho nechcela páči sa mi jeho povrch... A dakujem za Vaše názory caute e.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mne sa to páčí, lebo mi to máme rovnako riešené už pár rokov. Nám však jabloň vyschla (jej kmeň bol na trojmo rozvetvený, tak mi nedalo srdce len tak nevyužitú ju vykopať), takže je stále na pôvodnom mieste. Pomaly obrastá machom a brečtanom. Treba si len zvyknúť. Príjemný odpočinok s vánkom vo vlasoch praje Lenka.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvelé riešenie! ... tie remene sa fakt hodia všade. Monika

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Eriko, to je krásný nápad. my nemáme na zahradě žádné stromy kam by se dala houpačka zavěsit, a tohle je teda fakt bomba.
    krásný den Majka

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Erika super nápad.O niečom podobnom sme snívali aj myna našej záhrade,no potom sme zrealizovali inak.Ivet.papa pekný a úspešný týždeň.

    OdpovedaťOdstrániť