pondelok 30. novembra 2015

Svetríková girlanda

Na tento chutný mini nápad ma naviedla zase moja kamoška Zuzka. Keď som videla, ako roztomilo to vyzerá, hneď som začala. Anička si cez víkend, keď som robila poriadky vo vianočných ozdobách, vypýtala tieto biele gule, že si ich navlečie na šnúrku a zavesí nad posteľ. .
Ja som k nim dorobila tieto svetríky.  Musím povedať , že ma prekvapuje, aký má na ňu vplyv, to moje čančanie... verím , že mi to raz nevytkne. Nič jej nevnucujem , len keď niečo urobí, alebo sa oblečie snažím sa vysvetľovať ,ako  farby majú k sebe ladiť,... a tak  v ten deň zavesila girlandu a vyzeralo to krásne a potom sa obliekla sama na  návštevu a ja som odpadla.  Obliekla si čiernu zamatovú sukňu a  k tomu horčicové tričko,horčicové  pančuchy a horčicový svetrík, onemela som :DDD nenútim ju takto sa obliekať. Snažím sa, aby to bolo po jej  a to sú vždy farbyyy ... celé spektrum :D
   Užívajte si advent ja som tento rok mimoriadne so všetkým nakupovaním hotová, dokonca sme s manželom aj pobalili, tomu  a tak teším ,neznášam to robiť na poslednú chvíľu .




Krásne tvorenie praje Erika !

7 komentárov:

  1. Girlanda je moc roztomilá,kouzelná...Hezký adventní čas přeje Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kouzelná girlanda! Eri, a to co si napsala - vychováváme přece nejvíc příkladem... tak se nediv!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Erika a vianocna vyzdoba nebude publikovana. Na venceky sa velmi tesim.peta

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peťa ,aj som už čo to fotila ale mobilom a fotky boli hrozné , čakam či si nájdem foťačik pod stromčekom. Venčeky som už rozvešala a ozdobila, no zatial iba kúpené čečinové ale ked je tu niekto, kto mi tak pekne napíše :D tak ja sa posnažím tento víkend niečo zdokumentovať :d čau e.

      Odstrániť
  4. Eriko, girlanda je naprosto boží :-) Moc se ti povedla. Hezký advent Anny

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta girlanda je naozaj roztomila. Mam dve dcery a ani jedna sa nejak nechyta, takze bud rada ze sa dcerka pomamila. Ked boli male tak chodili posite ako z casopisu, vzdy sa mamky pytali, ze kde nakupujem. A raz sa ma jedna z dcer pyta,ze preco nemoze chodit oblecena ako zbytok triedy. Rifle a botasky. Dlho im to nevydrzalo byt v uniforme. Vtedy v obchodoch nic pekne nebolo.

    OdpovedaťOdstrániť