streda 9. apríla 2014

Giveaway 1.rok


Dievčatá dnes má môj blog rok , ja sa Vám chcem poďakovať za krásne komentáre , ktoré ma nesmierne tešia . Chcem veľmi pekne poďakovať za možnosť prezentovať sa cez Renkin blog craftomania .Vidím , že  niektoré blogerky majú problém s dodržiavaním kultúry blogovania a tak chcem jasne dať najavo svoj postoj a poďakovanie tomu, kto mi pomohol, kto ma inšpiruje a nevydávať cudzie nápady za svoje. Renátke posielam prvú cenu z tejto  GA a inšpirovala ma Jane33 , ktorá jej tiež ako poďakovanie dala cenu.
Nebojte prvá cena bude aj pre Vás aj pre Renku .
1. cena:     húska Tilda a vajíčko s korunkou


2.cena :girlanda so zajačikmi a vajíčko s korunkou












3.cena : dve jahôdky a vajíčko s korunkou






No a podmienky ,nechajte mi komentár na otázku : Čo špecifické sa u Vás v rodine pripravuje na Veľkonočný stôl ?  Anonymný nech zanechá email k ostatným prihláseným sa snáď dostanem. 
GA trvá do pondelka 14.4.2014 do polnoci ,ak sa Vám chce zdieľajte moju GA.
Krásne tvorenie  praje Erika !

19 komentárov:

  1. Mila Eriko, Tvuj blog jsem procetla zepredu dozadu a zase zpatky uz pred nekolika mesici a od te doby netrpelive cekam na kazdy novy prispevek. Jsi mou velkou inspiraci a moc preju, at se Ti dal vsechno dari! Iveta (iveta-kostalova@centrum.c)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo a zapomnela jsem, ze na Velikonoce je u nas tradicne velikonocni sekanice s uzenym, koprivami a libeckem. Nejlepsi dela moje tchyne! Iveta

      Odstrániť
    2. Ivet, ďakujem krásne a neviem čo je sekanice :DDD ešte to rozpíš čo to obsahuje :DD E.

      Odstrániť
    3. :D Sekanice je takova nadivka z rohliku, vajec, uzeneho masa, koreni a bylinek, pecena v troube.

      Odstrániť
  2. Zdravím a gratulujem k prvému roku. Tá húska je super, ako zvedavo pozerá do objektívu. :)
    Som z východu SK (KE), kde sa tradične robí najmä veľkonočná hrudka a syrek. Tie považujem za špeci, bo inokedy sa nerobia. Ach, mňam! Tento rok prvýkrát na Veľkú noc nebudem doma, tak môžem len snívať o dobrotách. Našej drobotine sa doteraz nechcelo na svet, takže predpokladám, že budúci týždeň ozaj nebudem mať ani pomyslenie niečo skúšať vyvárať.
    Príjemný deň prajeM.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Maja ! My nerobíme hrudku iba syrek šunka a pochutiny k tomu jablčkovy chren ,cvikla ...ak sa ti bufde chcieť napíš mi recept do mailu , rada vyskúšam ,E.

      Odstrániť
  3. Ahoj Erika, v prvom rada, vsetko najlepsie pre tvoj blog. Prajem ti, aby si mala aj nadalej take skvele napady a nadhernu tvorbu... Najskor som sa ani nechcela zapojit do GA, pretoze som tento mesiac uz dve vyhrala a tak by som dala priestor dalsim zienkam... Ale neda mi to, ked vidim tie nadherne kusky, ktore si pre nas pripravila. Uplne ma dostala girlanda a samozrejme jahodky. Ved vies, ako sa mi pacia :-) Aj zajko je velmi mily :-) Alexandra
    PS: GA zdielam velmi rada u mna na blogu...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alexandra ďakujem pekne a teda neber ohľady :DD keď ti šťastie takto praje:DD E.

      Odstrániť
  4. Eri, tvému blogu všechno nej, nej, nej !!!!
    U nás o velikonocích nesmí na stole chybět mazanec, velikonoční beránek a minipárečky se zelím obalené v listkovém těště ..... Marki

    PS: děkujeme za úžasnou giveaway !!!! Ta husa je naprosto dokonalá !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jááj ďakujem a minipárečky se zelím ma zaujali toho roku nafoť postup na blog!:DD E.

      Odstrániť
  5. Eriko, nejdřív popřeju tobě a tvému blogu ještě hodně tvořivých a nápaditých let. Je radost k tobě zajít! Ceny si vykouzlila překrásné, ráda budu pokoušet štěstí.
    A ty Velikonoce - asi nemáme nic speciálního, snažíme se jíst tradičně - mazanec, beránek, manžel dělá nádivku s bylinkami, vždycky musí být linecké slepičky s rybízovou marmeládou :o)
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi za prianie , no mi napr.baránka nerobíme ale moj a najlepšia kamoška má mamku Češku a oni to robili vždy, takže to je asi fakt také typické pre Vás.. pa E.

      Odstrániť
  6. Aj ja gratulujem k prvému výročiu.Hoci mám už doma jednu krásnu výhru,skúšam šťastie znova.Na veľkonočnom stole u nás nebude chýbať hrudka(neviem,ako som mohla bez toho niekedy žiť), a odkedy som sa prisťahovala na východ,mám rada miestny zvyk-svätenie veľkonočných jedál v kostole.
    Želám pekný večer a veľkú účasť.(beata.kocerhova@centrum.sk)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Beatka ,ďakujem , ano svätiť chodíme celá rodina a teda na košíku sa tiež vyřádim :DD E.

      Odstrániť
  7. Super blog. My máme doma tvarohovu pasku, šunku vela chrenu a načnko.peťa
    petaflak@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Blahoželám Erika k 1. narodeninám blogu. Rada sem chodím a máš prima nápady. Na Veľkú noc u nás bude stratené kura. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dnes jsem se dobrouzdala na tvůj blog a :-)) vykoukla na mě tato novina: Tvůj blog má 1.rok... gratuluji!!!!! na velikonoce mám ráda tradice - proto připravuji tradičně ,,řežábek,, se spoustou čerstvých kopřiv :-))). měj se krásně

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Blahoželám k prvému výročiu :) dnes som ťa objavila :) a veľmi sa tomu teším, zas mám čo "študovať" :) a čím sa inšpirovať :)
    Pre mňa skutočný rodinný život som začala žiť tak pred 10 mesiacmi, kedy sa mi narodila malinká a tak sama hľadám odpoveď na tvoju otázku :) okrem toho doma nejeme mäso :) no, myslím, že nebude chýbať parížska torta, ktorú začínam pripravovať na výnimočné dni a stáva sa tak trochu istou tradíciou :) a inak tam asi nebude chýbať zemiakový /pre mňa/ a tarhoňový šalát /pre partnera/ :)
    Prajem Krásne veľkonočné sviatky tebe, tvojej rodine a všetkým milým čitateľkám tvojho blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj Erika...k tvojmu blogu som sa dostala prave dnes uplne nahodou. Hladala som inspiraciu na girlandy do detskej. V lete sa stahujeme do domu a ja sa uz neviem dockat. Cely dom...interier aj exterier bude vo vidieckom style ktory milujem!!!!! (bude to taky misung...od provence...vintage...az po shabby chic) Tvoj blog som preluskala od A po Z kym mladsi syn spal. Cely cas bolo pocut len: aaaaach...waaaaau!!! :-D :-D Vsetko je tak krasne a uzasneeeeee...no odpadla som a od dnes tu budem chodit uz furt!!!!!!! Mam dvoch synov (Jonáš bude mat 3 a Jerguš 1 rok) takze nemam toho casu na zvys a vacsinou odpadavam od unavy vecer do postele ale hadam raz sa aj mne podari nieco vytvorit a ty si teda uzasna inspiracia!!!!!!!!!
    Fakt jedna kraaasa nadpozemskaaaaa!!!!!!!!!!!!

    No a zabudla som na tie velkonocne sviatky :-)

    Som z Kosic...takze na stole mame "vyhodňarske" maskrty.....tradicne asi ako vsade udena sunka....no a potom nesmie chybat syrek, cvikla s chrenom (na jemno nastruhana...moja babka k tomu davala aj bielu repu), klobasy, vajicka...a jeme k tomu pasku (sladky kolac) .

    Zajtra vela vody prajem!!!! :-)

    S pozdravom Barbora (jelinek.barbora@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť