nedeľa 23. apríla 2017

Sv.Filip i Jakov

Tam sme odišli na Veľkú Noc. Bol to nápad našich kamarátov a mne sa veľmi nechcelo. Kvôli tej tradícii o ktorej si myslím, že sa má zachovávať a ani cestovať sa mi až tak nechcelo. No nakoniec sa to ukázalo, ako výborný nápad , kostolík v dedinke pár krokov od nášho apartmánu, fantastické počasie a dobrá partia kamarátov. Opaľovali sme sa, bolo 23°C dokonca som sa okúpala, deti sa celý čas najviac zabávali v záhrade  plnej korytnačiek, boli sme aj na bohoslužby.   Chlapi chodili hrávať tenis , ja som si bola tri krát zabehať. Neuveriteľne veľa zelene bolo všade navôkol. V čase letných  dovoleniek je to vyprahnutá krajina... teraz to bolo čarovné Chorvátsko- vyľudnené a zelené ! A cena za 4-izbový apartmán 40,-€ na noc, mimo sezóny sú tam takéto ceny !


















Krásne tvorenie praje Erika !

3 komentáre:

  1. Pekny den, rada sledujem vas blog. Videla som vas vcera v tahanovskom DM. Prosim vas, odkial mate ten prekrasny zlty kabat, co ste mali na sebe? :o)))
    vdaka
    Iveta

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Potesili ste ma 😁 nabuduce ma kludne oslovte budem šťastná ze vidim zivu osobu ktorú zaujíma co pisem😂 a je to podarené,lebo ja som bola v DM ku asi januári a bola tam slečna v tomto kabate tiež som sa jej hanbíla opýtať 😆 ale mala som pocit že ten kabát by mohol byť z manga a dobre som si tipla 😅prisla som tam a kabát nikde a vravím prosím vás nemali ste taký zlty kabát? a ona ze ano!😆 ale v kamennom bol vypredaný tak som kupila cez net ale som nešťastná lebo z blízka vyzera otrasne celý zmolkaty, za tyzdeň bol taký nedá sa reklamovať dohadovala som sa z eshopom ale mali otrasný prístup😐 dakujem este raz erika

    OdpovedaťOdstrániť