pondelok 29. júna 2015

Písací stôl

Tento som kúpila na bazoši za 40,-€ Myslela som ,že bude v altánku, pretože je malý a zároveň má rozkladaciu dosku. No keď prišiel, hneď som vedela , že je to ideálna veľkosť do Aničkinej izby,  ako písací stôl. Veľmi sa mi páčia tie tvarované nohy stola , to , že má policu a aj priestranný šuflík. Bol nastriekaný striebornou farbou, akoby autolakom , ale dole to išlo skvele. Je nedotknutý od červotoča a tak som ho iba prebrúsila , nový náter ešte nieje , no chystám sa na maslový...nevydržala som a kúpila som farbu v spray-i . No nejak nieje počasie a tak ten náter  neviem dokončiť,  tak zatiaľ iba foto ,ako vyzerá po šmirgĺovaní a ako čaká medzi ďalšími haraburdami na dokončenie. Mám totiž  ďalšie veci , tento raz darované od mojich zlatých sesterníc, ktoré vypratávali dom po starých rodičoch v Skalici. Skvelú skrinku s obrubou na vrchnej doske ,tácku  a pozinkovanú nádobu do zbierky :DD to už, ale ostane v altánku , môj muž si asi zo strachu , že nemám brzdu a budem zvláčať do nekonečna... nikdy neodpustí poznámku ty "zberačka" :DDD








Pred a po ...




  Pred                                                                               Po

















Krásne tvorenie praje Erika !

4 komentáre:

  1. Zberacka, ale urcite je hrdy na sikovnu manzelku. Moj manzel sa zase boji ze zahltim cely dom a nedajboze bude musiet nieco niekde uskladnit. Ine nepocujem len ze kde to das? Mysli tym pred prerabkou a po prerabke. Takze uz musim mat miesto dopredu vymyslene.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Eri, konecne sme doma. Ten stol je krasny, dobra kupa... prajem pekne leto!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne nikdy nenapadlo pozriet na bazos.sk, ci mi tam nieco nepadne do oka. Preto dakujem za tuto inspiraciu, aj ked do renovacie sa urcite nechystam, nemam na to priestor, a ani skusenosti. A do nasho bytu velmi strarostlivo vyberam, vzhladom na fakt, ze priestor sa neda nafuknut, co nam nove kupim, takze isti to len nove byvanie resp. chalupa.
    Uz sa tesim na výsledok a na pisaci stolik v novom sate.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je nádherný a pre Aničku - školáčku ako stvorený. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť