štvrtok 25. apríla 2013

Čo ma čaká...

Neviem sa dočkať,
musím Vám ukázať čo ma čaká pravdepodobne až cez týždeň. Túto skriňu mi dohodil môj brat, máme stavebnú firmu a zákazník nás poprosil či by sme pred rekonštrukciou vypratali jeho byt. Skriňu chcel vyhodiť... môj zlatý brat si spomenul na svoju sestru starinárku a hneď mi poslal fotku či mám záujem. No a ja tomu vravím osud. Práve sme vybalili Annine veci na leto a zimné skladujem u chalanov, lebo Anička má v izbe iba tú jednu Ikeacku komodku a skriňa na šaty už bola nutná. Takže mám to ja, ale šťastie. Plán je taký, že namiesto skla tam pôjde pletivo, starý náter odstránim, ale  maslovú farbu nového náteru  asi zachovám. Vnútro by som chcela vytapetovať .
P.S.O tapetách,  ako a kde všade som ich použila by som chcela napísať ešte  minimálne jeden príspevok. Špecialita -mám nakúpené kožené pláty a budem nimi poťahovať nevzhľadnú vstavanú skriňu.


Krásne tvorenie praje Erika!



13 komentárov:

  1. Príjwmné čítanie, krásny fotky
    rada tu budem nakukovať

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný úlovok. Rada sa pozriem aj nabudúce. Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkný začátek blogu..Taky ráda šiju a ráda se přiučím. Eriko, na oplátku tě zvu na návštěvu mého blogu:-).Krásný den Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milá Eriko, díky Renatce jsem objevila váš blog. Jste velmi šikovná, tvořivá, máte skvělé nápady, určitě se zase zastavím, abych vidět, co děláte nového.
    Přeji krásný den a moc zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hezký den-skříń je úžasná,už se moc těším na výsledek....moc milý blog-ať se vám daří...zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, Eriko, přes Renatčin blog crafto-mania jsem objevila ten Tvůj a mám radost... to je tvoření podle mého gusta :o) skříň je jednoduše nádherná, nedivím se, žes po ní skočila, takové skvosty se nevyhazují. Už se těším, až obnovíš její zašlou slávu ;o) hezký víkend, LenkaH.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to je krásny úlovok, teším sa na foto po úprave.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Erika, že si nedala o sebe skôr vedieť! Blog som prešmírovalá od začiatku až po konec a veru sa mi páči.
    Skriňa je krásna, teším sa na premenu.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak to si teda mala fakt šťastie a už sa neviem dočkať ako to bude vyzerať v dcérkinej izbe a po úprave...Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj Eriko, ráda poznávám nový blog :-) Také jsem blogová začátečnice, ale u tebe je moc hezky! Já miluji staré kousky a tvůj skříňový úlovek je dokonalý. Přesně něco takového bych také potřebovala :-) Moc se těším na výsledek! Měj se krásně, Simča.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Skříň je parádní-hotový poklad!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Milá Eriko,
    díky Renči a jejímu odkazu jsem objevila další nádherný blog, kam se budu moc ráda vracet, s dovolením si tě ukládám mezi své oblíbené .... přeji ti krásnou neděli .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Dievčatá, veľmi pekne ďakujem za milé povzbudivé slová, ja si pridávam všetky, ktoré som vo svojich obľúbených blogoch nemala. Pribudlo Vás rovných 20 som nadšená a neviem, ako to budem stíhať všetko sledovať:DDD

    OdpovedaťOdstrániť