streda 18. januára 2017

Kuchyňa mix vintage a industrial

Táto nádherná kuchyňa sa nachádza v Košiciach ,v budove chalanov z firmy NO DISCIPLINE ART /pamätáte dostala som záhradný nábytok od týchto šikovných chalanov/. Hneď, ako ju dokončili som si pýtala súhlas na publikovanie! Som z tej kuchyne hotová! Môj muž má u nich prenajatú kanceláriu, za touto novučičkou kráskou ! Závidím im to kávičkovanie v nej ! 
   Tak po poriadku, bielo modré kachličky sú na podiv za prijateľnú cenu od firmy RAKO, rada Majolika m2 stojí 29€ a veľmi rozmýšľam, či tie moje červené  kachličky neobijem....
No nieje to prekrásny design ?! Police ? Všimli ste si? Sú to staré lavičky otočené hore nohami :D Skriňa na riady je stará plechová skriňa na náradie ,chalani ju obrúsili, vymenili madlá a ...zázrak , skriňa v štýle industriál,  za ktorú by ste sa v obchode nedoplatili, je na svete /chytro zabehnite k mužovi/otcovi,ako ja:D/ do garáže či tam niečo vhodné nenájdete :D/ Pult resp. skrinky pod pultom sú takisto staré ponky s kovovými šuflíkmi a pôvodnými madlami, chalani však čielka šuflíkov nanovo nastriekali.
  Stôl je urobený z U profilov, na ktoré sú položené poriadne staré dotlčené dosky, ale opäť poctivo do jemnučka vyšmirgľované. Pri stole spolu perfektne ladia, stará zelená lavička a staré kovové otočné stoličky, pozor všetko dokonale vyšmirgľované a vybrúsené. Od chodby je kuchyňa oddelená industriálnymi dverami, jedna časť dverí je ešte zvesená, ale kúsok vidno na fotke. Na zemi liata epoxidová podlaha a žlté soklíky ...No chcem tam bývať !!! Nádhera, tá kombinácia vintage a industrial sa nášmu kamošovi Ľubošovi naozaj podarila, čo poviete ?!




 


















                  Krásne tvorenie praje Erika !

8 komentárov:

  1. Tie ponky s kovovými šuflíkmi a pôvodnými úchytkami to je pre mňa TOP. No a jedalenský stôl, a ešte určite nájdem ďaľšie veci. Jediné asi čo by som ja nedala sú kachličky, tam by som dala betón, ale zase mohlo by to byť vizuálne veľmi "studené" takto je to taký mix a ja mix momentálne zbožňujem. Kde je snehuliak? Mrkvu určite zjedli vtáčiky, teraz jedia úplne všetko. Straka u nás ukradla kus kosti vlčiakovi, ledva s tým odletela.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj Erika...fajnová kuchyna, a tie detaily wow.kachlice su uzasne,pristala by som ich mat doma.a tie police....jazmínna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bez debaty, chlapci majú vkus! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dokonalé Erika, Ja si robím zálusk na plechové skrine môjho muža v garáži. Len čas je to, čo mi neustále chýba. Toľko vecí by som chcela spraviť. Zaujala ma tá biela podlaha. Musím to preskúmať. Vďaka za krásnu kuchynskú prechádzku. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vydarený, pekný, hrejivý a najmä industriálny mix!
    Túto lavicu mám z kostola:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj ked mna viac taha predsa len k jemnemu vidieckemu stylu, musim uznat, ze chlapci to maju dokonale zladene. Obkladacky su top! J.

    OdpovedaťOdstrániť