utorok 6. decembra 2016

Oh deer 🦌christmas is here :D


Tento rok všade v Košiciach boli buksusy napadnuté vijačkou krušpánovou a tak vence z buksusu  nehrozia. Začala som malým vencom z tuje, potom som na vrch prichytila jednu vetvu šípok a pozapichovala vetvičky brečtanu. Mám novú policu od kamošky Lucie a aj drevený  stojan na kvety a tak vznikli zase nové miesta na uloženie dekorácií. 
Kamoška Zuzka mi podarovala zimozelové vetvičky a tak som uvila veniec na dvere, a doladila som lístkami zimozelu  komodu a kredenc. V Obi som zase kúpila jednoduché kruhy z oceľ.drôtu za 0,45€ a na tie som obtočia brečtan. Našla som veľké kríky s červenými bobuľami  a tak som tie vetvičky nastrihala a popchala, kde prišlo. Stromček na nových sánkach nemohol chýbať, kúpila som ho v Obi a nechcem myslieť na to, kam ho v našej malej záhrade po zime zasadím !!! Tento rok sa mi nedarí na trhu zohnať ani vence z čečiny, ani čečinu, už som bola tretí raz na trhu a nič. Červená je všade :D A nakoniec nová rohožka z Jysk " Oh deer christmas is here "
























































                      Krásne tvorenie praje Erika !




2 komentáre:

  1. Erika krasne prirodne.Vyuzila si vsetko co priroda dala.V jednoduchosti je krasa.Prajem pokojny advent a este vela tvorivych napadov.papa Ivet

    OdpovedaťOdstrániť