sobota 14. decembra 2013

Vianočné darčeky -Tilda

Moje vianočné šialenstvo pokračuje, myslela som ,že to pôjde omnoho rýchlejšie , no som rada, že aspoň tieto darčeky pre Aničku a neterky dvojičky sú na svete.  Takže plán bol - tortičku s jahôdkami pre Aničku ,škriatok Maileg /moj prvý pokus/ a dve malé Tidlušky zvyšok plánu je ešte pre moju zlatú svokru vyšiť v hnedých tónoch vankúš tiež podľa Tone F. a potom som už na rade ja-  vianočný koberček ,nejaké ozdoby na stromček a tiež girlandu.Tak držte palce nech to stihnem...
 Predložka do sprchového kútu je bonus pre mňa :D deti stále všetko premočia a tak som si  vymyslela ,že som z ľanovej látky ušijem predložku rovnakej veľkosti, ako je tá predložka, ktorú  klasicky používam a tú som prekryla tou ľanovou.  Večer iba stiahnem tú ľanovú a deti môžu  "řádit" na tej klasickej .Ten text je asi v Dánštine ,takže to nie je preklep, že píšem foneticky ; D je tam totiž napísané Bädrum.



























Môj prvý mailegáč z neho sa veľmi teším.

Krásne tvorenie praje Erika !

4 komentáre:

  1. Ahoj Erika,úžasné darčeky. Mailegáč sa ti fakt podaril. Ja mám už kopec vecí za sebou, ale ešte kopec pred sebou. Držím palce aby ti to všetko vyšlo ako máš naplánované. Pa Tina:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Eri, to je kráááása .... moc se ti to povedlo ....přeji ti krásnou a pohodovou třetí adventní neděli .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Marki aj tebe krásnu tretiu adventnú... Pa e.

      Odstrániť