sobota 27. februára 2016

Prerábka šatníkovej skrine s farbou Annie Sloan

Moja mamka už v lete min.roku prefarbila zostavu skriniek v obývačke. Boli to tie posocíkovské v tej dobe "silno moderné "  čierne MDF skrinky ... Použila biely balakryl a vyzerá to dobre. Presvetlilo to celú miestnosť . Tento krát som ju, ale prehovorila na farbu Annie Sloan . Mala som takmer plnú pixlu z prerábky lavičky. Nič nebrúsila , natrela dva krát náterom a potom sme to navoskovali a na druhú polovicu šatníkovej skrine sme nalepili jemnú tapetu. Mamka chce zmeniť stolík, pravdepodobne to bude Ikea .  Časom chceme zmeniť aj lavičku . Myslím, že táto namorená  veľmi  stará poľská  lavička je v poho, na teraz . No a doplnky sú moja nová kožená kabela z bonami a kabát z Asos, ako inak  kúpene v akcii ,  juj koľko radosti naraz :D Takže ak máte podobný nevzhľadný nábytok smelo do toho ! A teda som paf z toho, koľko vzhliadnutí mal posledný príspevok !Za jeden deň 1000 a normálne mám tak 90 vzhliadnutí, takže téma prerábania starého nábytku  Vás evidentne zaujíma ,to ma teší !!!

PO                                                                                         PRED ....no už je to premaľované nestihla                                                                                                               som to cvaknúť čierne













 Z opačnej strany sú  dvere ,tie ideme len otapetovať. náter je tam preto, lebo boky  dverí skrine sa nedali otapetovať, tak sú natreté bielo.



                                                                     Krásne tvorenie praje Erika !


4 komentáre:

  1. joj krásné to tam máte :)...a tú kabelku chcem, nádherná je :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Isteže je téma prerábky veľmi aktuálna, sledujem na FB všetko, čo sa týka témy a zbieram inšpiráciu a predovšetkým odvahu. Inak krásna predsieň, hlavne zrkadlo a nová kabelka!!
    m.

    OdpovedaťOdstrániť