nedeľa 28. februára 2016

Jarná nálada

V piatok som s veľavýznamným pohľadom na môjho muža hlesla ,že mám plno prázdnych váz . A on nezabudol a večer prišiel s dvomi kyticami tulipánov .  Jedna je v spálni a druhá v jedálni.  To ma naladilo odložiť posledné vianočné ozdoby a oprášiť tie jarné . Som na ružovej vlne. V spálni som si dala posteľné prádlo s ružovými pruhmi. V KIK som kúpila rozkošné ružové servítky  s nápisom I kiss better than I cook... Nič moc som nevytvorila, len som to tak porozkladala po dome :D  Možno poobede budem lepiť čisté vajká na slamenný korpus ,uvidím či sa mi bude chcieť... Mamka mi celý rok vyfukovala biele vajká, od ich jedinej bielej kurky,/ostatné sú hnedé, kým si otec nezadovážil kury, netušila som ,že biele vajce znesie iba biela sliepka :D mestické dieťa ...Tak sa popozerajte !

  V spálni pribudli tulipány, ružové vankúše v kombinácii s posteľným prádlom toile de  jouy a v skrini som naaranžovala viac kvetinových prehozov a vankúšov.



 V obývačke tiež ružová ...jahody pod poklopom z Bonami, ružové vankúše z Ikea a ušila som si konečne aj pre seba ,neseser podľa Tildy ružový s ružičkou, ako inak :D


     


Kravičku som šila ,vajíčka sú plechové z Bella rose

  U Aničky





V jedálni... zatiaľ tak skromne iba rozložené vajíčka, kde sa dalo...






 V kuchyni som vymenila čečinu za kvety, jelenček dostal opäť kvietok za parôžtek  .Aj keď umelé kvety nemám rada ,tak tieto sú  pre mňa prijateľné .Látkové kvety - hrachor, ranunculus a frézie




 Kryt na čajník som šila z utierok od Bella rose , položila som ho hore na potravinovú skriňu.




Servítky z KIK  "I kiss better than I cook " :D a ružové mafinové košíčky dodávajú  skrinke za pletivom, pre mňa tú správnu jarnú atmosféru.


Krásne tvorenie praje Erika !


2 komentáre:

  1. Eri, růžová frčí i u nás ! :D Letos je prý IN :)
    Máš to krásné a obdivuji tvoji zručnost nejen u šití. Krásné jarní dny, T.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pripomenula si mi tu krasnu ruzicku co mam od teba. Mam ju odlozenu a caka na pekny projekt.

    OdpovedaťOdstrániť