sobota 19. decembra 2015

Šaty na vianočnú akadémiu

Látku na tieto šaty som videla už niekedy v septembri  a  vtedy som ju nekúpila. No mátala ma celý čas. Niekedy robím na sebe takéto pokusy, v obchode sa mi niečo zapáči na prvý pohĺad, no nekúpim to a čakám, či mi tá vec zíde na um aj o pár dní. Ak áno, mám z toho pocit ,že sa mi to bude ozaj páčiť.   No a na túto kombináciu som nemohla zabudnúť, už som videla tie šaty. Predelené ...z dvoch farieb ,že im urobím kontrastné detaily na rukávoch a golieri. Našla som si strih na Aničku , no šaty nemali golier, tak som hľadala zase golier na nejakých iných šatách v Burde. Našla som a ušila som ich za dva večery. Sú teplučké, presne na tento čas. Meter látky stál 10,-€ a viac som ani nepotrebovala 40cm vrch a 60 cm spodok. Anička ich už ráno nachystala spolu s pančuškami, svetríkom a topánkami na pondelkové vystúpenie v škole. Budú koledovať v našom  východniarskom nárečí, tak sa na to teším.






                                  V obchode                                                         Polotovar
                                                             Krásne tvorenie praje Erika !

9 komentárov:

  1. Eriko, ty šaty jsou úžasné! Sama bych si takové dala líbit :-)
    Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Eri, zírám, máš ruce ze zlata! Obdivuju tvou šikovnost. Aničce ať se koledování vyvede, mějte krásnou čtvrtou adventní neděli, T.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A že nestíhaš :), teda v tomto predvianočnom čase ešte aj usiť šaty, no klobúk dole. Sú krásne. J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tento rok som práve dobre planovala takže dary sme s mužom mali zabalene už na konci novembra a tak si uzivam sitie ďakujem za komentár e.

      Odstrániť
  4. Eri, jsou dokonalé!
    Měj hezkou zlatou neděli!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Erika šaty sú krásne, presne pre teba. Spomenula som si, keď som bola mladšia a šila som z BURDY. Prajem príjemné vianočné a novoročné sviatky.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jůůů, ty jsou krásné !!!!! Marki

    OdpovedaťOdstrániť