piatok 24. apríla 2015

Blogerské stretnutie

Mala som stretnutie s Monikou z Hand made creations . Stretli sme sa a rozprávali celé dve hodiny :D  Ja som sa vypytovala na život v Lyone , na gastronómiu, zaujímalo ma všetko... prepáč Moni, že som ťa tak lustrovala, ale myslím , že obe sme sa dobre bavili :D Máme v pláne ešte jedno  stretnutie aj s deťmi... a čo Vám chcem ukázať sú rozkošné darčeky, ktoré som dostala. Papierové balerínky, nádherná papierová ozdôbka -klietka a čaj v nádhernom obale s čajovou lyžičkou z papiera, odpadla som... ktoré Monika vyrobila, no krása ! Všetko je z papiera Tilda . A ešte fantastickú francúzsku čokoládu, tá sa fotenia nedožila !!! Ja som darovala  ušitú Tilda morskú mušľu a drobnosti , ako gombíky a trblietkavé sadrové korunky . Monika veľmi sa mi tie papierové krehké veci páčia, budem na nich dávať pozor, ako na oko v hlave ! 
Ďakujem !















Krásne tvorenie praje Erika !




3 komentáre:

  1. Erika užasne darčeky.Dobrá monitivácia na ručnú prácu.Ďakujem,že si sa mi ozvala a tiež by som rada dala stretko ak by si mala záujem.Dobíjaš mi baterky,že stíhaš rodinu,prácu aj kreat.čínnosť.Ja som trochu technicky negramotná,no polepším sa.Pekný slnečný víkend.Iveta.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naadherne vecicky! Ta lyzicka nema chyba a z balerinok som skoro odpadla. Monikin blog som navstivila a je neskutocne inspirativny.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Erika vdaka za mile stretko! Opat sa mi potvrdilo, ze ten svet je maly!!! Bolo to super stretko, tak ako som si ta predstavovala... dynamicka a sarmantna, plna napadov, myslim, ze obe mame nekonecne dlhy list "to do".... len den ma stale 24 hodin :((
    Musim prezradit ... ten kabatik je ovela krajsi na tebe ako na fotke... ha, ha myslim, ze by si sa uzivila aj ako vlogerka.
    Vdaka, za priazen vsetkych a mile slova... je to uzasne takto spoznavat skvelych a novych ludi, davajte o sebe vediet... "aj o vasich sikovnych rukach"!

    OdpovedaťOdstrániť