nedeľa 25. januára 2015

Zimná Tilda


Tak môj ošiaľ pokračuje... zimná Tilda ,  predsa len som  kožušinku zohnala , drahú  a s vytlačeným vzorom , na  medveďa nevhodnú, no  na kožúšok  pre bábiku ideálny , sivo strieborný taft na spodné šaty je  látka, z ktorej som si šila šaty na bratovu svadbu  a nôžky sú z Jyskovej obliečky a šila som a šila , celú noc .
















Tone Finnanger Photo




























Krásne tvorenie praje Erika !

14 komentárov:

  1. Je moc krásná a kožíšek je nádherný.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherná! Měj se moc krásně Inka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Erika božinku tá je nádherná. Si šikovnica veľká. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mas moj neskonaly obdiv...je nadherna

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Áno, pridávam sa s obdivom k ostatným, je náádhernáááá, obdivujem tieto vymakané, prekrásne Tidušky! (Alfi H., Ke :) )

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je nadherna, uplne ma dostali tie kozusinove snehulky na nohach!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Naozaj krásna, nemôžem sa vynadívať. Jednu Tilda knihu mám doma aj ja, ale ešte žiadnu Tildušku som neskúšala šiť. A to sa naňu chystám už vyše roka:-)
    Tina

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No oan to má byť korčulairka ...ak by osm bola perfekcinistka tak by tam boli prirobené korčuliarske nože .. al e to by som musela zase vystrihovať a striekať na strieborno a už som chcela fotiť :DD takže má naozaj namiesto korčulí ,snehule :DD ďakujem Mária !! e.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Erika, je nádherná a dovolím si povedať, krajšia ako v knihe! Erika, si perfekcionistka, to vidieť :) Kde si nakoniec zohnala tú krásnu kožušinku?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi,´dakujem no ja len kopírujem, tvoje bábiky a hračky sú per mňa cenné ,pretože ich sama vymýšľaš a ešte ako si písala minule ,že musí sama sedieť ,no klobúk dole ,moja má na fotke, kde sedí, za chrbtom podopreté Cd -čko :DDD /čo bolo po ruke/ kožušinku som našla u Anjela na námestí Osloboditeľov m/20.-€... čau e.

      Odstrániť
  10. Erika, padla mi sánka. Nová zimná Tilda je krásna, mňa Tilda ošiaľ prešiel po ušití prvej bábiky, som si povedala, že už nikdy viac a preto máš môj veľký obdiv. Ešte raz skladám klobúk dolu.
    P.S. tie modré posteľné obliečky z JYSK-u už v akcii nemajú :(, no možno niekedy nabudúce sa mi pošťastí.

    OdpovedaťOdstrániť