pondelok 21. októbra 2013

Svadba v striebornom

Ahojte dievčatá,
tak  sa mi to podarilo ... všetko sa stihlo a po všetkých tých stresoch , prišiel ten deň a my sme si to krásne užili ...Nevesta si priala bielo striebornú výzdobu a tak  som  sa snažila splniť jej to želanie.   



Neveste sa veľmi páčil veniec z nevestinho závoja-gypso perfekta ,nezohnala som zelený florex v tvare venca  a tak som si ho vyrobila z 3 kvádrov, každý som rozrezala na tri menšie kvádre a stredom som prevliekla drôt.  Veniec je položený na ikea tácke na  ovocie- tá najväčšia bambusová , na spodok som položila igelit a keď som mala veniec hotový poliala som kvádre vodou.






 Drevené  bedničky vyrobil môj tatko natrela som ich  na bielo a na drevo nažehlila  z transferfolie venčeky s iniciálkami novomanželov a lastovičkami


Na  hlavný  stôl som vyrobila polguľu zo živých karafiátov  napichala som ich do florexu na živé kvety.




Tekvičky z bieleho a  sivo striebristého zamatu svetlé a tmavé, kvetináčiky  nastriekané strieborným sprayom  a do polystyrénu napichané odličovacie tampóny.

 
látkové obrúsky stočené do ružičky a stiahnuté striebornou guličkovou šnúrou na stromček určite ju poznáte, obtočila som obrúsok zachytila guličku o guličku a odstrihla za poslednou  guličkou ,






Trvalka drôtovec na  to som tavnou pištoľou prilepila kamienky.

Tienidlá  na vínové poháre som tu na blogu už mala , ale zopakujem je to vystrihnuté z papierovej podložky pod torty. 


 Srdiečka sú vyrobené z igelitu, ktorý stlačíte zhruba do tvaru srdiečka navliekla som na ta papierové vrecko a opäť postláčala do tvaru srdca potom už iba omotávate drôtikom  a na koniec prilepíte pár perličiek s
tavnou pištoľou.




Ku vstupu mi tatko vyrobil dosku na fotografie, prirobil  rámik z polystyrénu , ktorý nastriekal na strieborno a všetky tekvičky čo vidíte urobila moja mamka nestíhala som... ja som  už len lepila stopky. 


Mala som tú drzosť a rozobrala som tortu ,ktorú dala moja mamka urobiť u cukrárky . Bola na môj vkus príliš prečačkaná a tak hodinu pred začiatkom svadby ! som nabehla  a rozobrala  všetky zelené listy a naspať som ich ukladala len striedmo, na vrchu torty bola doslova pyramída z ruží a  listov tu som  tiež dala dole a navrch torty som položila citrón a limetku a naaranžovala  som ich, ako ženícha a nevestu .
 Tu je torta , keď som zobrala dole vrch.. v tom švungu som zabudla tortu odfotiť...vpravo je to množstvo ruží a listov , ktoré som zhodila.




 Svadobčania boli nadšení, prišlo za mnou neuveriteľné množstvo ľudí , aká je výzdoba skvelá, tak to ma dostalo. Veľmi som ďakovala a ešte raz chcem poďakovať všetkým, ktorí si dali námahu a ocenili moju snahu. 


Tu je náš najkrajší manželský pár na svete :DDD  Dominika a Jarko ešte raz veeeeľa lásky v spoločnom živote !
Krásne tvorenie praje Erika !


15 komentárov:

  1. Erika - nádherné .. super kombinácia, aj tie servítky, myslím, že som ich pri možnostiach chválila :)
    asi nádherný / namáhavý víkend za Vami (aj so zadosťučinením, postrehy od hostí)
    všetko dobré mladému páru.. Vicky
    komenty sa dajú pridať aj po Tvojom schválení.. nezobrazia sa hned, až ked Ty odobríš..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj,ďakujem za pochvalu a ďakujem ti pretože tam bolo aj niečo od teba, ,mne sa nesmierne páčil nápis- dnes sa dve rodiny stávajú jednou ,veľmi osobné krásne pa E.

      Odstrániť
    2. Vidíš, to som si ani nevšimla ! .. niekedy blogy pozerám cez tablet.. nevesta bola určite nadšená..

      Odstrániť
  2. Je to všetko krásne,niečo také sa často nevidí,ste veľmi šikovná,klobúk dole.
    Rena

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj ?To ma tak teší ,tým že sa o tie veci zaujímam , beriem ich tak nejak samozrejme, tak ten údiv a pochvala ma zaskočili naozaj ! Veľmi ďakujem E.

      Odstrániť
  3. Erika, Tvoja výzdoba je fantastická, všetko úplne všetko je dokonalé. Krása. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Silvia Švecová28. októbra 2013 o 5:19

    Dobrý deň Erika, nádhernéééé a vkusné dekorácie, mám veľmi rada striebornú. Chcela by som Vás poprosiť o radu. Tie krásne tekvičky máte ušité so strieborného zamatu. Už dlhšie zháňam zamat podobnej farby, ale márne. Prosím ak by ste vedeli o nejakom internetovom obchode kde by sa dal zohnať, bola by som vďačná za každú radu. Ďakujem veľmi pekne a prajem všetko dobré :)
    Silvia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeeeem...zamat so kúpila u nás v Košiciach ,predajňa látok sa volaá Anjel, ale nemajú internetovú stránku.pekný deň E.

      Odstrániť
  5. Silvia Švecová29. októbra 2013 o 1:39

    Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, no Košice sú pre mňa ďaleko, takže budem skúšať ďalej hľadať
    Silvia

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Erika, prave som sa dostala k Vasmu blogu a po prezreti fotografii z pripravy na svadbu sa mi normalne tisnu slzy do oci....naaaaaaaaadhera, krasa, dokonalost. Ste velmi sikovna. Lucia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lucia ,veľmi ďakujem za Váš krásny komentár :D Erika

      Odstrániť
  7. Erika, tá výzdoba je neskutočná - niečo prenádherné, jemnučké, čistučké... Veľmi obdivujem vašu šikovnosť. Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Erika proste dokonalé všetko nakomplet výzdoba, tortička nevestička musela mať obrovskú radosť Marianna

    OdpovedaťOdstrániť