utorok 25. júna 2013

Zaváranie ... s Tone

Mám strašný deficit , nič konkrétne netvorím , dorábam skriňu a nočný stolík a už mi to príde nekonečné  robím to doslova po cm  a tak posledné príspevky len lovím v archíve a  dnes prídávam pár záberov z môjho rabovania kontajneru v uličkách pri rodinnom dome mojich rodičov . Opäť tie pohľady : DD , ak by som mala foťák , tak to fotím, bola som v bielych šatách .... išla som z práce autom, keď som zbadala kontajner noha na brzdu :DDDDDDD a mám fľaše...
Zavárala som , nie tak ako si myslíte ... Tilda vlastne Tone Finnanger ma vždy inšpiruje, ako všetko na fotografiách ladí a veľmi sa mi páčila fotografia , kde šité jahôdky napchala do zaváraninových fliaš ,ale uzáver bol kovový a presne také fľaše som v tom kontajneri našla juchúúúúú


 Tonne Finnanger foto 



a toto sú tie moje ..viem nic moc svetlo , ale u nás v dome je to naozaj o hľadaní svetla , lebo máme bungalov a dobrá foto sa mi podarí málokedy..








Tak verím , že  vy svoje zavárané jahôdky už máte v špajzke  mne tohto roku pomohla mamka nejaký lekvár mi zavarila ja som stíhala urobiť iba takú jednoduchú  jahodovú pučenicu :D s cukrom do mrazáku plno balíčkov , ktoré v zime rozmrazíme a pochutíme si na nej so šľahačkou !

Krásne tvorenie praje Erika !

8 komentárov:

  1. Vylovila si si krásne ušúchané zavarovačky. U nás je to podobne so zaváraním, nie je z čoho, lebo všetko čo dozrie zjeme:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj Erika :-).mňam,presne to poznám.len si tak idem a zrazu ...poklad...a je jedno či som v teplákoch,alebo malých čiernych.vždy to treba obkuknúť a vo väčščine prípadov to aj dotiahnuť domov.ja som takto zavárala min.rok tiež jahody do pohárov ale zo zberného dvora :-).pekný den,jazmínna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fotky sa vydarili!!!T.Finnanger ma užasne foto...veru velmi inšpirujúce.krásny večer andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekné to je. Taký pohľad aj v škaredý deň spraví náladu. A rabovačka sa vydarila, pre jedného krám pre druhého chrám ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Erika presne tak ako píšu dievčatá krásne kúsky si si vylovila , máš prekrásny blog mydelničky už sú na ceste k Tebe aj s voňavým prekvapením , tak snáď poteší pa pá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Marianna !! a na mydelničky sa tešíííím no a prekvapenie ..čím som si zaslúžila :DD tak veľké ďakujem posielam pa E:

      Odstrániť
  6. Moc hezké tady u vás:-) Zdravím a přeji hezké léto. Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jak napsala Renata: ušúchané zavarovačky jsou kouzelné!
    Skokem z blogu na blog jsem objevila ten váš a hned mě zaujal. Poté co jsem byla Pařížankou každý den po 13. let, jsem teď taky Pařížankou víkedovou :-)
    Z Provence zdraví a krásné léto přeje,
    Anýzovka

    OdpovedaťOdstrániť